Opetuslupalaiset

 

 

Opetuslupalaisille on varattu joka viikolle ainakin yhtenä päivänä oma ryhmäaika. Ajat saattavat vaihdella viikottain, mutta useimmin se on maanantaisin ja/tai keskiviikkoisin 

Varsinainen ajoaika radalla on noin 1 tunti. Kaiken kaikkiaan aikaa kuluu vajaat  2 tuntia, koska luokassa käydään läpi turvallisuusohjeet ja tehtävät ennen ajoa. Myös rata-auton hallintalaitteisiin tutustuminen ja istuimen ym. säätäminen vie aikaa.

Rataharjoittelun aikana autossa saavat olla vain opetusluvassa ilmoitetut opettaja ja oppilas (oppilaat).

Ajanvaraukset

 

Harjoitteluaika on varattava etukäteen. Parhaiten ajanvaraus onnistuu kello 10-14 välisenä aikana. Toimiston aukiolo ja henkilökunnan miehitys toimistossa vaihtelee jonkin verran varausten mukaan, pääsääntöisesti toimisto on kuitenkin auki klo 8-17 (perjantaisin klo 8-14). Etusivun "Ajankohtaista"-otsikon alta pääset tutustumaan aikataulutilanteeseen.

Ajanvaraukset numerosta: (08) 8166 750

 

Maksaminen

Ratamaksu opetuslupalaisille on 85 euroa, joka koostuu ratamaksusta 50 euroa ja opastuksesta 35 euroa. Syyskuusta 2014 lähtien radalla käytetään harjoitteluun vain rata-autoja ja auton vuokrahinta sisältyy ratamaksuun.

Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä toimistossa ennen radalle menoa pankki/luottokortilla tai käteisellä. Voi myös maksaa etukäteen suoraan tilille:  Meillä käyvät myös Smartumin liikunta/kulttuurisetelit tai Smartum-kortti silloin, kun Smartumit ovat oppilaan henkilökohtaisia.

Osarata Oy

FI17 5741 4020 0521 76

viite 21212.

Jos maksat tilille, muista ottaa kuitti mukaan radalle!