Yksityiset

Radalle ovat tervetulleita ajokorttia ajavien lisäksi myös ajokortilliset yksityiset autoilijat. Jos olet epävarma liikenteessä, vaihtanut erilaiseen autoon, et ole esimerkiksi ajanut pitkään aikaan autolla tai syksyn ensimmäiset liukkaat kelit pelottavat, kannattaa tulla harjoittelemaan liukkaan kelin ajoa.

Mitä radalla voi harjoitella?

Radalla pystyt testaamaan omia tai rata-auton rajoja turvallisissa olosuhteissa. Voit kokeilla erilaisten kitkapintojen vaikutusta auton käyttäytymiseen ja jarrutusmatkoihin. Arvioit nopeuden vaikutusta jarrutusmatkoihin, suoritat esteiden väistöä, harjoittelet ajamista liukkaassa kaarteessa ja auton pysäyttämistä omalla ajokaistalla pysyen.

Autojen turvajärjestelmät kehittyvät kovaa vauhtia ja radalla on mahdollista testata turvallisesti miten ajonhallintajärjestelmä (ESC) auttaa sinua vaikeissa ajo-olosuhteissa ja löytää sen toimintarajat. Voit myös opetella jarruttamaan lukkiutumattomilla jarruilla (ABS) mahdollisimman tehokkaasti.

Maksaminen

Ratamaksu on 90 euroa / tunti / auto, jos rataopettaja tulee mukaan autoon. Ilman rataopettajaa (ts. toimistolta annettujen ohjeiden mukaan ajaminen) hinta on 55 euroa / tunti /auto. Ratamaksun voi maksaa radan toimistossa harjoittelemaan tultaessa joko kortilla tai käteisellä.

Harjoitteluaika pitää kuitenkin varata etukäteen!

 

 

>> Siirry yhteydenottopyyntö - lomakkeelle