Yrityksen henkilökunta tai asiakkaat ryhmänä ajoharjoitteluradalle

Yrityksillä on nyt hyvä mahdollisuus tarjota henkilökunnalleen tai vaikka asiakkailleen liukkaan kelin ajoharjoittelua esimerkiksi virkistyspäivän yhteydessä. Henkilöstö on yrityksen arvokkain pääoma ja iso osa heistä käyttää omaa autoaan päivittäisiin työmatkoihinsa.

Myös muut ryhmät ja porukat ovat tervetulleita verestämään yhdessä ajotaitojaan. Radalta löytyy harjoitteluun 8 uutta Nissan Micra-merkkistä henkilöautoa.
 
Käytettävissänne ovat ajoharjoittelualueiden lisäksi kahvio, sosiaalitilat ja valoisa luokkahuone, johon mahtuu noin 30 henkilöä. Radalle voidaan ottaa kerrallaan kaikki 8 henkilöautoa (2-3 kuljettaja per auto). Jakamalla ryhmän kahtia (puolet koulutustilassa ja puolet radalla) kapasiteettimme riittää tällä hetkellä n. 50 henkilön ryhmälle.
Tiloissa on mahdollista järjestää myös yrityksen omaa ohjelmaa tai voimme tarjota esimerkiksi toimintaharjoituksen liikenneonnettomuustilanteessa toimimiseen.

Hinnoittelusta kannattaa pyytää tarjous, koska räätälöimme teille mielellämme oman paketin tarpeittenne mukaisesti. Hinta riippuu käytetystä ajasta ja haluamistanne muista oheispalveluista. Hinnoitteluperiaatteemme on, että tarjoamme tapahtumalle minimihinnan ja hinnan per käyttöön otettava rata-auto tai henkilö.

Ohessa esimerkki ryhmäpaketin sisällöstä.

Mitä radalla voi harjoitella?

Radalla pystyt testaamaan omia ja rata-autosi rajoja turvallisissa olosuhteissa. Voit kokeilla erilaisten kitkapintojen vaikutusta auton käyttäytymiseen ja jarrutusmatkoihin. Arvioit nopeuden vaikutusta jarrutusmatkoihin, suoritat esteiden väistöä, harjoittelet ajamista liukkaassa kaarteessa ja auton pysäyttämistä omalla ajokaistalla pysyen.

Autojen turvajärjestelmät kehittyvät kovaa vauhtia ja radalla on mahdollista testata turvallisesti miten ajonhallintajärjestelmä (ESC) auttaa sinua vaikeissa ajo-olosuhteissa ja löytää sen toimintarajat. Voit myös opetella jarruttamaan lukkiutumattomilla jarruilla (ABS) mahdollisimman tehokkaasti.

>> Siirry yhteydenottopyyntö - lomakkeelle